This is a preview of your story

Powered by

Storydoc
logo
logo

BRING FUTURE

Gestionarea nevoilor de astăzi, astfel încât să vă puteți concentra pe creșterea de mâine

 

 

 

expand_more

Dynasty 8 a început în 2012 ca un mic call center de închiriere pentru o companie de gestionare a proprietăților din San Andreas. În decurs de o lună, call center-ul de închiriere a crescut la o echipă de 20 de persoane și ne-am extins în domeniul întreținerii, marketingului, conturilor de plătit, conturilor de încasat, vânzărilor, gestionării proprietăților și asistenței virtuale.


Nu numai că aptitudinile noastre bilingve erau foarte dorite, dar dedicarea și entuziasmul nostru au fost exact ceea ce era necesar pentru a întineri compania clientului. Echipa noastră genera și gestiona peste 20.000 de contacte cu clienții pe lună și menținea cu succes una dintre cele mai mari rate de conversie din industrie.VIZIUNEA NOASTRĂ

aducem această experiență pentru a-i ajuta pe mulți alții să își dezvolte afacerile prin creșterea comunicării, scurtarea termenelor și crearea unei experiențe generale mai bune pentru clienți și clienți, la nivel național.

analytics_default

Puncte de forță

Cumpărători potențiali

Un agent imobiliar vă poate ajuta să vă ghideze în fiecare etapă a procesului de achiziție, oferindu-vă sfaturi solide pe parcurs. Lucrând cu un agent profesionist care cunoaște toate detaliile industriei imobiliare, nu numai că veți obține o casă excelentă, dar veți avea o experiență extraordinară.

Arhitecți

Arhitectul nostru are cunoștințe aprofundate despre clădiri și construcția acestora. El înțelege utilitatea proprietății într-un mod foarte adecvat, ceea ce este întotdeauna foarte important pentru dezvoltarea efectivă a proprietății. Un arhitect cunoaște tipologia și are cunoștințe temeinice despre utilizarea tipologiei care urmează să fie propusă și construită.

GĂSIȚI O CASĂ ȘI FACEȚI O OFERTĂ

Odată ce ați găsit casa visurilor dumneavoastră, un agent va cerceta vânzările recente comparabile ale unor case similare din zonă pentru a vă ajuta să stabiliți un preț de vânzare corect. Pe baza acestor vânzări comparabile, precum și a altor factori, cum ar fi inspecțiile și reparațiile, un agent vă va ajuta apoi să structurați o ofertă și să negociați pentru a obține cea mai bună ofertă posibilă.


Și funcționează!

O dovadă clară că soluția ta este uimitoare și că, de fapt, rezolvă probleme din viața reală

attach_money
11M

Short description about this data point

house
50K

Short description about this data point

key
95

Short description about this data point

Metode pentru promovare

Twitter

Majoritatea cetatenilor acceseaza foarte des platforma twitter, fiind o modalitate de reclama foarte buna.

Promovarea verbala

inca o sursa de promovare se va face si prin recomandarea de la persoana la persoana.

WeazelNews

Un spot publicitar de televiziune sau un spot publicitar este un film de scurt metraj produs și realizat în scopul de a face publicitate unui bun sau serviciu prin intermediul cinematografiei sau al televiziunii.